3r. Hem començat a fer nius per insectes!

El curs passat vam aprendre moltes coses sobre els animals que viuen a l’hort de l’escola. De tots els que vam poder obsevar, sabem que n’hi ha alguns que ens poden ajudar a l’hort i d’altres que ben bé al contrari, poden arribar a ser una plaga.

Amb diferents materials, hem començat a preparar petits nius perquè s’hi puguin amagar durant la temporada de fred alguns invertebrats i els tornem a trobar a la primavera. Ara estem investigant quins materials i com ho podem fer.

Mireu què fàcil ha estat fer-ne amb testos, cordill, branquetes i palla. Després els hem penjat  en algunes branques dels til·lers i també n’hem deixat a ran de terra entre els arbustos aromàtics.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s