2n. Hem sembrat llavors de pèsols! (1)

Aquesta setmana, tots junts hem sembrat els pèsols en una parcel·la de l’hort. 

Abans d’anar a l’hort hem pogut observar com eren les llavors que ens havien arribat en una petita capseta. Les hem observat i entre tots hem pensat de que podien ser. Ens ha semblat que podien ser llenties, cigrons o bé pèsols i finalment hem sabut que eren pèsols.   

???????????????????????????????Hem sortit a l’hort i ens havíem de fixar molt per trobar una parcel·la adequada on poder sembrar les llavors.??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Hem trobat dues parcel·les que podien servir per sembrar els pèsols. Les dues estaven buides i tenien la terra preparada.???????????????????????????????

???????????????????????????????En aquestes parcel·les primer hem posat uns pals indicadors del lloc on farem els forats per saber on haurem d’observar que germinin les llavors i comprovar si totes han germinat.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????Davant de cada pal indicador hem fet un forat amb els plantadors. Allà hem posat 3 o 4 llavors a cada forat i hem tapat els forats amb una mica del compost recollit del compostador.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????Les llavors de pèsols que hem sembrat, són unes llavors que ja fa set anys que tenim a l’escola. Ens les va donar un pagès dels horts urbans propers a l’escola, i cada any els nens i nenes de 2n les han sembrat, les han cuidat i a part de menjar-les n’han guardat algunes en el banc de llavors de l’escola per tenir-ne pel curs següent. 

???????????????????????????????Així doncs haurem de fer una bona feina i cuidar-les molt, per poder menjar els pèsols i també aconseguir més llavors pel proper curs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s