P5. Les faves reina mora. (2)

Avui hem sortit a observar les faves reina mora que vam sembrar la setmana passada. Pensàvem que ja haurien crescut molt, però hem vist que a la parcel·la encara no havien sortit. Ens haurem d’esperar encara alguns dies.

Amb els dits hem comprovat si la terra de la parcel·la blava on vam sembrar les faveres per dintre estava tova i humida. Hem vist que els dits ens quedaven bruts i que la terra era  més fosca, hem decidit que no s’havia de regar. Aquesta setmana no hem observat cap canvi a les faveres, però no sabem que està passant per sota terra.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Avui doncs hem treballat en una altra parcel·la de l’hort. Hem buscat pedres i les hem deixat en els camins i hem trencat les “pedres mentideres”.??????????????????????????????? ???????????????????????????????Després hem omplert alguns cubells amb adob i compost i l’hem escampat damunt de la parcel·la.
??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????Un cop fet tot això hem agafat uns rasclets de màneg llarg i hem escampat bé tot l’adob. Havíem d’aconseguir que l’adob i el compost quedessin tapats per la terra de la parcel·la, i entre tots ho hem aconseguit.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????Mentre fèiem aquesta feina la resta de nens i nenes hem estat amb la Neus i amb l’Eli observant les mides de les plantes de l’hort, i hem enganxat uns papers a la paret tan amunt com creiem que creixeran les faveres. Qui ho endevinarà? Fins on arribaran?
???????????????????????????????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s