P5. Omplim una parcel·la amb compost!

El curs passat vam fer amb ajuda dels nostres pares i mares una parcel·la molt gran on tota paret de la parcel·la era de rajoles de trencadís,  per practicar la tècnica que utilitzava l’arquitecte Gaudí. Quan vam acabar  ja no ens va donar temps de fer més feina a la parcel·la i per això ara que estem a P5, continuarem trebaLLANT. 

Aquest any ja l’hem pogut omplir amb molta terra i compost. Com que calia molt de compost, el dissabte l’Ester (mare de la Xènia i la Txell), el Carles (pare de l’Alba i l’Aina) i el Ramon (pare de la Joana) van anar a la planta de compostatge i van omplir 20 sacs de compost. 

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Aquests dies hem estat buidant els sacs i posant el compost a la parcel·la, i quan estigui ben plena, hem decidit que ens agradaria tenir moltes maduixes a l’hort. Hem utilitzat moltes pales i galledes, i després els rasclets de màneg més llarg.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s