3r. Ja hem sembrat els espinacs.

Aquests dies hem sembrat espinacs i ho hem fet de diferents maneres. Primer havíem de triar l’espai on sembrar i hem observat les diferents  parcel·les. Ens ha costat posar-nos d’acord, però finalment hem sembrat a la parcel·la blava, on estan creixent les faveres que van sembrar els nens i nenes de P5, a l’espai que quedava entre les dues fileres de les faveres. Alguns nens i nenes pensem que no podran créixer perquè les faveres són més grans i encara recordem quan les vam sembrar nosaltres que es van fer molt grans i pensem que seran més fortes que els espinacs.

???????????????????????????????  Hem utilitzat plantadors per fer forats.  

???????????????????????????????

Hem observat les llavors i hem vist que eren una mica petites i alguns nens i nenes hem volgut provar els sembradors per sembrar les llavors. Són unes eines que tenen forats de diferents mides i així es pot utilitzar per diferents llavors segons la seva mida.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????Amb el plantadors hem fet foradets no gaire grans i una mica separats entre ells perquè tinguin espai perquè creixin les plantes.
???????????????????????????????Hem provat de posar una llavor a cada forat amb els sembradors.
???????????????????????????????També hem provat  fent forats amb la punta del dit i posant la llavor directament.
??????????????????????????????? ???????????????????????????????Després hem escampat una mica d’adob pel damunt i amb les mans hem ajudat a tapar bé les llavors.

???????????????????????????????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s