4rt. Els naps misteriosos!

Avui tot i la pluja hem tingut temps de sembrar algunes llavors de naps. Els nostres companys ja ho havien fet però encara quedava un espai a la parcel·la on els hem pogut sembrar i de fet hem observat que en només una setmana ja havien germinat moltes llavors dels que van sembrar la setmana passada.

Ens ha resultat una hortalissa una mica misteriosa perquè pràcticament ningú la coneixia, hem buscat una mica d’informació per saber com era i com calia sembrar-la. Després hem anat a preguntar als cuiners com es podien menjar els naps, i ens han explicat que moltes vegades n’havíem menjat ja a l’escola perquè en posen quan fan els caldos i sopes.

naps0 ???????????????????????????????Les llavors dels naps són molt petites, rodonetes i de diferents colors marrons.
naps3
???????????????????????????????Primer hem marcat a la terra on sembraríem les llavors, hem pensat quant espai necessitarien per créixer i amb els dits hem anat fent petits forats.naps4 naps5Hem intentat posar una llavor a cada forat i després tapar molt suaument amb una miqueta de terra i compost. naps6 ???????????????????????????????Avui en acabar aquesta feina encara hem tingut temps de jugar amb un joc de cartes de fruites i hortalisses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s