P4. Observant els bulbs. (3)

Aquesta setmana hem tingut una estoneta per anar a veure com estava l’hort. Feia dies que la pluja i el vent no ens deixava treballar a l’hort. Així que quan hem sortit, teníem moltes ganes d’observar si ja havien cresut els bulbs de jacint i tulipes, les cebes i les pastanagues.

Sabem que hem de tenir molta paciència perqué creixin els bulbs, però aquesta vegada ja hem vist que molts ja treien el cap. Ens hem afanyat doncs a treure les fulles que els tapaven perquè els hi toqui més el sol.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????Quan recollíem les fulles dels til·lers hem trobat unes fulles especials amb una o dues boletes i que quan les tiràvem semblaven helicòpters. Hem pensat què podia ser aquella fulla tan especial i hem vist que eren els fruits dels til·lers.??????????????????????????????? ???????????????????????????????Amb ulls de mussol hem vist que les pastanagues ja havien germinat, però eren petitones, molt petitones.???????????????????????????????Mentre passejàvem per l’hort alguns nens i nenes ens ha agradat fixar-nos en els rètols i com que ens agraden molt les lletres hem començat a llegir per saber quines altres plantes creixen a l’hort.??????????????????????????????? ???????????????????????????????Quina bona estona que hem passat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s