P4. Els bulbs de tulipes i jacints! (4)

Avui hem anat a l’hort amb els nens i nenes de 5è. Hem passat una bona estona a l’hort amb ells que són els nostres padrins de lectura. Ens han vingut a buscar a la classe i amb ells hem observat els bulbs que  ja fa molt de temps vam sembrar a l’hort. Els bulbs ja vam veure que havien començat a sortir de la terra, a créixer i els hi hem ensenyat als nens i nens de 5è. No sabem què deu estar passant a sota terra i per això els nostres padrins ens ajudarna a fer un experimet.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????Els padrins ens han acompanyat a l’hort.

??????????????????????????????? Hem observat els bulbs i els hi hem explicat com els cuidem i com els vam plantar el mes d’octubre.
??????????????????????????????? ???????????????????????????????
???????????????????????????????Ens han ajudat a retallar unes ampolles de plàstic i hem posat una part de l’ampolla dintre de l’altra.??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????A les voretes que hem retallat li hem posat cinta adhesiva de color perquè sigui més bonic.
???????????????????????????????I també hem enganxat uns gomets i de tots els gomets, hi ha una estrella que ens indicarà fins on hem d’omplir amb aigua.??????????????????????????????? ???????????????????????????????Hem posat el bulb, i mireu que bonics han quedat!
??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????Aquest jacinters amb el bulb els portarem a casa i d’aquesta manera durant les vacances de nadal podrem observar si passa alguna cosa.

L’Anna de l’hort diu que és tan important tot allò que passa a l’hort i podem veure com el que no veiem i succeeix…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s