P4. Aprenem observant els bulbs! (5)

Hem fet una bona observació dels bulbs de jacints que creixien a la classe en l’experiment que vam preparar ja fa uns dies. Doncs els bulbs ja havien fet la flor i eren flors de diferents colors. Hi ha bulbs que han fet les flors blanques, d’altres roses i d’altres liles.???????????????????????????????

Els hem observat  bé i hem explicat moltes coses que pensàvem. Han sortit moltes idees i hem après molt escoltant els companys. Hem pensat diferents maneres per poder dibuixar-les i poder pintar les flors blanques. Hem pensat fins on creiem que creixeran i què necessitaran ara. Alguns nens i nenes creuen que necessitarà més espai, d’altres que necessitaran més aigua i hem vist que les arrels havien xuclat força aigua de la que havíem posat.

???????????????????????????????També hem pensat que amb unes arrels tan llargues i un pot petit l’aigua no va per on  hauria d’anar i que seria millor plantar-les a la terra de l’hort.

???????????????????????????????

Després hem anat a l’hort a veure si havien fet les flors els bulbs que havíem sembrat ja feia molt temps. Hem vist que hi havia molts jacints a punt de fer les flors i que altres tipus de bulbs ja tenien la seva flor.

Ara tenim una pregunta que hem de resoldre, com és que les flors surten de diferents colors?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s