P5. Les faves i els padrins.

Avui quan hem sortit a l’hort i hem vist com estava, hem tingut una gran idea: hem recordat que la setmana anterior havíem collit faves reina mora i avui en veure que encara en quedaven hem proposat de collir-les pels nostres padrins de lectura, els nens i nenes de 6è. Les hem collit mesurant que fóssin més llargues que els nostres pams, de punta a punta de dits.       

1-faves

2-faves Un cop collides hem pujat fins a l’aula dels nens i nenes de 6è, que no ho sabien i no ens esperaven. Ha estat una gran sorpresa per ells i els ha agradat molt.

3-faves

4-faves

5-favesDesprés hem tornat a l’hort i hem continuat fent feina, hem pintat algunes faves, les més grans i maques per guardar-les i que es sequin (i que ningú es confongui les arrenqui). En volem recollir i guardar-les en una capsa per poder-les donar el proper curs als nens i nenes que les hauran de sembrar.

6-favesHem començat a arrencar algunes plantes que ja estaven una mica seques i no tenien faves. n’hem fet trossets i les hem posat al compostador.

7-favesI mireu que divertit, hem pujat al compostador i hem saltat damunt la pila d’herbes i plantes perquè hi poguèssim posar més. 8-favesAra ja som gairebé uns experts en les faves reina mora, però encara no sabem perquè les faves que vam collir eren verdes i no de color lila com les que vam tenir al principi quan les vam sembrar. Creieu que ho podrem descobrir???

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s