P4. Els cogombres (2).

Quan anem aquests dies a l’hort tenim moltes coses a veure. Hem vist que el mandariner no té gaire bon color però que li han sortit unes boletes petitones i alguns nens diuen que són les flors i d’altres diuen que són les mandarines petites que han de créixer. De fet no sabem si el mandariner tindrà flors com el cirerer, o l’ametller o la pomera que si que n’han tingut. Hem pensat que segur que també en tindrà, com els altres arbres de l’hort.

Tot seguit hem anat a observar els bulbs, n’hi ha molts que han començat a secar-se, d’altres tenen les fulles molt verdes encara però ja no tenen pètals ni flors.

Hem observat les llavors especials que vam sembrar per saber com es diuen i com que ja han començat a créixer hem anat veure si a l’hort hi creixien algunes plantes semblants. Ara ja sabem que unes llavors eren pèsols i les altres eren les faves, com les que han sembrat els nens i nenes de P5 a la parcel·la blava. Encara ens falta descobrir el nom d’algunes llavors.

Hem regat el planter de cogombres i hem observat que en alguns testos ja havien germinat les llavors. Quan l’Anna ens ha preguntat què pensàvem que hauria passat alguns nens i nenes creien que ja ens podríem menjar el cogombre però hem vist que primer caldrà fer  moltes altres feines.

Finalment també hem anat a observar les pastanagues, però hem observat que encara són petites, les que hem arrencat les hem tastat i hem decidit que ja anirem un altre dia perquè així creixeran més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s