P5. Què ha passat a les faveres?

Avui a l’hort ens hem emportat una sorpresa que inicialment no ens ha agradat gaire, hem vist que a la parcel·la blava, on hi havia les nostres faveres tan grans ara hi havia forces herbes i no trobàvem les faveres. Quan ens hem apropat més, hem vist que estaven ben seques i aleshores ens hem adonat que estaven mortes.

Hem pensat què podia haver passat, si no les havíem regat, si havia fet molta calor, …, però ens hem adonat que les pesoleres del costat estaven també mortes. L’Anna ens ha ajudat a pensar què podíem fer, i de seguida hem trobat algunes faves seques. Aquestes faves seques tornaven a ser de color lila, i no de color verd com les que vam menjar. També hem vist que eren dures i hem recordat com eren les faves que vam sembrar. 

Entre tots hem tingut una bona idea, en guardarem unes poquetes i així la propera tardor, qua ja farem 1r, els hi podrem regalar a tots els nens i nenes que faran P5, i els podrem ajudar a sembrar-les i a cuidar-les. Però això és un secret!

Després ens hem posat a fer molta feina i hem arrencat totes les plantes que creixien a la parcel·la blava i les faveres seques i les hem portat als compostadors. Allà els cucs i altres animals petits, se les menjaran i després quen facin la caca, ja no seran faveres i seran compost. A nosaltres ens agrada molt treballar en el compostador perquè de vegades l’Anna ens deixa trepitjar tota la pila de compost i herbes amb els peus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s