4rt. Fem crispetes!

A principi de curs, cap el mes d’octubre vam poder collir el blat de moro que havíem sembrat el curs passat. El blat de moro havia estat creixent durant tot l’estiu, fins que es van secar les plantes. Cada planta tenia vàries panotxes.

Hem guardat les panotxes fins ara i hem reservat algunes llavors per tornar-les a sembrar. Cada curs els nens i nenes de 3r sembren diferents cereals i el blat de moro ens ha agradat molt tenir-lo a l’hort.

1- CrispetesHem pelat les panotxes, i hem recollit les llavors de blat de moro, n’hi havia moltíssimes a cada panotxa.

2- CrispetesHem vist que teníem dos tipus de llavors, unes més fosques i les altres les grogues que ja conixíem de sempre. Es tracta de dues varietats diferents de blat de moro, i hem investigat. Sembla ser que totes dues són bones per fer crispetes.

3- CrispetesHem après que no tots els blats de moro serveixen per fer crispetes, n’hi ha que tenen la pell molt dura i amb l’escalfor no peten ni s’inflen.

4- CrispetesL’Oriol ha portat una màquina per fer crispetes, i pensem que són força naturals perquè no necessitem res, només amb l’escalfor ja s’inflen i peten. 

5- CrispetesTotes les llavors que hem posat a fer han sortit, tant les grogues com les marrons, però les marrons que eren més grans han trigat més en fer-se.

Després hem posat una mica de sal i les hem menjat!!!  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s