P5. Les faves reina mora.

Aquesta tarda hem anat a l’hort i només arribar hem vist que el gran enciam havia crescut molt. I ara s’estava fent molt alt i a dalt de tot començaven a sortir floretes. A la part de sota s’estaven assecant les fulles. Hem pensat moltes coses: que calia regar-lo més, que s’estava podrint, que ja no li agradava créixer allà, que necessitava tenir més enciams a la vora i moltes altres ideess. Hem decidit regar-lo per veure si no s’assecaven més les fulles i aleshores la Nit ha pensat que potser no calia que ens preocupèssim perquè segurament de les flors sortiria una llavor i podríem tenir més enciams.

?

?

Després ens hem preparat per anar a observar la resta de plantes que creixen a l’hort i havíem de trobar si alguna planta més s’estava secant.

?

N’hem trobat algunes i sobretot les nostres faveres. Estaven completament negres i ja no tenien gairebé ni fulles. Tot i així hem trobat alguns fruits encara i també eren negres. Hem tornat a pensar que podia haver passat i com serien, que estaven secs, durs i aixafats, que estaven podrits, que ja no tenien faves, que no havien pogut beure l’aigua de la pluja com les altres plantes verdes i moltes coses més. Per saber més coses hem agafat algunes tavelles i les hem obert. A dintre hi havia faves, dures i fortes i sobretot de color morat, perquè són les nostres faves reina mora. S’havien convertit en boniques llavors que hem guardat en una capseta per tenir-les pel proper curs i donar-les als nens i nenes que faran P5 com nosaltres ara.

?

?

?

Encara hi havia tabelles verdes i en obrir-les les faves eren encara verdes, no s’havien tornat morades.

?

?

I això és tota la feina que hem fet, moltíssima. Ah i també ens hem mullat el cap per treballar més fresquets, doncs picava una mica els sol.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s