P5. Les plantes remeieres.

El divendres a la tarda vam estar encantats de treballar a l’hort. Vam trobar moltes plantes aromàtiques i remeieres que l’Anna ens havia portat de la fira de la Candelera. Primer de tot vam intentar esbrinar què són les plantes remeieres. I vam pensar que volia dir la paraula remei. Vam buscar el seu significat en un diccionari, que deia que era allò que servia per curar un mal. Aleshores també deia en el diccionari que hi havia remeis que es troben a les farmàcies i d’altres que són herbes que es prenen en infusions o tisanes.

A l’hort ja tenim algunes plantes aromàtiques i remeieres, estan plantades al laberint i als marges, però no a les parcel·les. Són plantes que poden viure molts anys i algunes que creixen a l’hort s’han fet molt grans.

Vam petar la xerrada una bona estona i anàvem coneixent el nom d’aquestes plantes i algun dels seus usos. Això ens va agradar molt, perquè vam inventar noms nous per les plantes segons l’ús que se’n fa. Després vam buscar diferents espais de l’hort on es podrien plantar i vam clavar uns pals per reservar l’espai i recordar el proper divendres on les podem plantar.

Com que ja no ens quedava gaire temps per poder-les plantar vam decidir fer un joc. L’Anna ens deia una pista o un nom de les plantes i havíem de ser molt ràpids en trobar-la. No va ser gaire difícil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s