2n. Sembrem alls. (1)

Aquesta setmana quan hem anat a l’hort primer de tot hem observat la lluna que encara es veia tot i ser de dia. Ens hem fixat en  la seva forma, com la lletra “C”, i hem après i explicat que la podem observar amb diferents formes. La lluna d’aquest dimarts era la lluna decreixent, una bona lluna per sembrar els alls. 

Hem après que els alls no eren llavors, i hem anat a veure els nens i nenes de la classe dels mussols. Ells ens han explicat que eren bulbs, i que ells havien plantat i fet un experiment amb bulbs. Ens han ensenyat el seu experiment i ens han dit que ens fixèssim molt quan els poséssim en el forat per no equivocar-nos, doncs per una part creixerien moltes arrels i per l’altra part les fulles.

???????????????????????????????  Hem vist com eren les cabeces d’alls i les hem desgranat sense pelar-les.??????????????????????????????? De cada cabeça d’alls han sortit entre 11 i 15 dents d’all, que tenien la pell rosa.??????????????????????????????? De totes les dents d’all n’hem triat les més boniques i grans per sembrar-les.???????????????????????????????Com ens han dit els nens i nenes de P4, hem de posar-los bé en el forat.??????????????????????????????? ??????????????????????????????? Finalment hem anat tapant tots els forats i en total hem sembrat més de 60 alls.

Un pensament sobre “2n. Sembrem alls. (1)

Deixa un comentari