6è.Experiments a l’hort. (2). El cicle de l’aigua.

Avui hem iniciat un nou experiment en anar a l’hort. Hem parlat de la importància de l’aigua en el cicle de la vida, en el planeta, per tots els éssers vius, l’ús que en fem, … Els propers dies seguirem  parlant dels temes que han sorgit en relació a l’aigua.

Avui ens hem centrat en el cicle de l’aigua. Hem treballat alguns conceptes que ja coneixíem i d’altres de nous i finalment hem preparat un nou experiment.

Per fer l’experiment, només hem necessitat una bossa de plàstic, uns retoladors permanents, una mica d’aigua i celo. La bossa ens ha servit per contenir l’aigua (que l’hem tenyit amb colorant alimentari perquè fos més divertit). A la bossa hem fet uns dibuixos de l’aigua del mar, el sol, els núvols i les fletxes del cicle. Després hem buscat diferents llocs de l’escola, amb diferents orientacions respecte el sol, i les hem penjat. Tot seguit hem plantejat unes hores d’observacions i anotacions i avui mateix ja hem pogut observar canvis. Seguirem observant i ja us explicarem els resultats.

Hem dissenyat un patró d’observacions i hem fixat unes hores d’observació i el mateix dia ja hem observat canvis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s